Θαλάσσιες Μεταφορές

Υπηρεσίες

Η καλύτερη επιλογή
για θαλάσσιες μεταφορές

Η Cargo Lab είναι η καλύτερη επιλογή για θαλάσσιες μεταφορές.

Έχοντας συνάψει μακροχρόνιες συνεργασίες με τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες και έχοντας ένα ισχυρό δίκτυο ανταποκριτών, μας δίνεται η δυνατότητα να προσφέρουμε αξιόπιστες και προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας λύσεις στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Είτε πρόκειται για τμηματικές φορτώσεις, είτε για ολόκληρα εμπορευματοκιβώτια ,το προσωπικό μας έχει την εμπειρία να προτείνει λύσεις και να ικανοποιήσει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες ανάλογα με το είδος του φορτίου και το πρόγραμμα αναχωρήσεων. Σε συνεχή επικοινωνία με τους πελάτες μας συντονίζει, επιβλέπει και παρακολουθεί όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, διασφαλίζοντας την οµαλή και ασφαλή µμεταφορά των εμπορευμάτων.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

Load Full Container (FCL) / Φορτώσεις πλήρους εμπορευματοκιβωτίων

Οι μακροχρόνιες συνεργασίες μας με τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες του χώρου, μας δίνουν την δυνατότητα να έχουμε εξασφαλισμένους χώρους, να τηρούμε το πρόγραμμα αναχωρήσεων και να έχουμε ανταγωνιστικές τιμές.

ΗΙΝΤ: Οι φορτώσεις πλήρους εμπορευματοκιβωτίων δημιουργούν τις καλύτερες οικονομίες κλίμακας, ενώ παράλληλα έχουν την μεγαλύτερη εξοικονόμηση στις εκπομπές CO2, συγκριτικά με άλλους τρόπους μεταφοράς

Partial shipments (LCL / Groupage) /Τμηματικές φορτώσεις

Οι τμηματικές φορτώσεις μας δίνουν την ευελιξία να ανταποκριθούμε άμεσα σε κάθε φόρτωση, ελέγχοντας παράλληλα το κόστος και τους χρόνους παράδοσης.

Reefer Containers

Με τη χρήση κοντέινερ ψυγείων μπορούμε να διαχειριστούμε όλα τα φορτία είτε αυτά απαιτούν απλή συντήρηση/ψύξη, είτε συγκεκριμένη θερμοκρασία.

Έτσι είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε προϊόντα με τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές, όπως τρόφιμα, φάρμακα και προϊόντα τεχνολογίας.

Παράλληλα μπορούμε να σας προσφέρουμε επιπρόσθετες υπηρεσίες όπως ,ειδική συσκευασία των προϊόντων για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια

Project Management

Η ομάδα Cargo μας έχει μεγάλη εμπειρία σε όλους τους τομέις μεταφοράς.

Αξιοποιούν επίσης την τοπική πρακτική εξειδίκευση με σκοπό τον αποτελεσματικό χειρισμό και των πιο απαιτητικών φορτίων, από την ιδέα μέχρι και την εκτέλεση.

Delivery "Door to Door"

Transit T1 Services (Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania)

Cross Bookings

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ολοκληρωμένες λύσεις
για άμεσα αποτελέσματα

Εξειδικευμένες υπηρεσίες μεταφοράς για μια πληθώρα φορτίων ανεξαρτήτου μεγέθους και ευαισθησίας, προσφέροντας τις πλέον κατάλληλες λύσεις.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ολοκληρωμένες λύσεις
για άμεσα αποτελέσματα

Εξειδικευμένες υπηρεσίες μεταφοράς για μια πληθώρα φορτίων ανεξαρτήτου μεγέθους και ευαισθησίας, προσφέροντας τις πλέον κατάλληλες λύσεις.